Χαιρετισμοί και λιτάνευσις των Ιερών Σεβασμάτων στους δρόμους της Αγυίας στα Χανιά

, , No Comments
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 22 Μαΐου οι Χαιρετισμοί του Τιμίου Σταυρού και η λιτάνευση των ιερών σεβασμάτων στους δρόμους της περιοχής της Αγυίας συλλιτανευόντων χιλιάδων ευλαβών προσκυνητών.
Την Ακολουθία των Χαιρετισμών του Τιμίου Σταυρού τέλεσε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλός μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η λιτάνευσις των ιερών σεβασμάτων στους πλημμυρισμένους από χιλιάδων πιστών δρόμους της Αγυίας. Τα ιερά κειμήλια πέρασαν και από το στρατόπεδο Πεζικού που βρίσκεται στην περιοχή όπου τα προσκύνησαν αξιωματικοί και οπλίτες.
Τα ιερά σεβάσματα που βρίσκονται και αποτελούν ευλογία μεγάλη για την Μητρόπολη μας θα παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίου Κων/νου και Ελένης σύμφωνα με έκτακτο δελτίο Τύπου της Μητροπόλεως μας και ύστερα από παράκληση πολλών προσκυνητών. Θερμές ευχαριστίες για αυτήν την  απόφαση εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμονα καθώς και σε όλη την συνοδευτική αποστολή της Ιεράς Εικόνος και του Τιμίου Σταυρού των Κομνηνών.
   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου