κ.ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!

, , 1 comment

΄΄Προτείνω ένα νόμο, για να απαντήσουμε με πράξεις σε κάθε καλοπροαίρετο ή κακοπροαίρετο, ότι η δημόσια γη δεν πωλείται, ούτε μεταβιβάζεται, ούτε ανταλλάσσεται, όπως μπορεί να έγινε με το Βατοπαίδι΄΄,είπε ο κ.Παπανδρέου σε σημερινή ομιλία του.΄΄
Ο κ. Πρωθυπουργος αφού έχει συμφωνήσει το ξεπούλημα της Ελληνικής γής θεωρεί ότι μπορεί να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό και βάζει στον ίδιο ζυγό τα 50 δις –ξεπούλημα της Ελληνικής γης που συμφώνησε με την Τρόικα– με τις ανταλλαγές της Λίμνης Βιστωνίδας!!!
Μα τί σχέση έχει το ένα θέμα με το άλλο;
Το Άγιον Όρος και το Βατοπαίδι είναι η Βυζαντινή ΄΄Ακρόπολη΄΄. Τα κειμήλιά του, τα αρχιτεκτονήματά του, οι βιβλιοθήκες του είναι Ελληνικά μνημεία και εθνικός πλούτος.
 Τί δουλειά έχει το Βατοπαίδι με τα 50 δις της Τρόϊκας;
Ώς πότε θα μας κοροϊδεύετε;
Είστε απίθανοι!!!
Τι επιδικώκεται κ.Παπανδρέου και εμπλέκεται το Αγιο ορος; Με τις επιζήμιες αποφάσεις που πήρατε για τη δημόσια ακίνητη περιουσία για την οποία η κυβέρνηση σας υπέγραψε το μνημόνιο του ξεπουλήματος ακινήτων  αξίας 50 δις ευρω και ο Ελληνικός λαός το πληροφορήθηκε μόλις προχθές απο την Τρόικα είστε εκτεθειμένος και έπρεπε να δώσετε εξηγήσεις .
Αντί να απολογηθείτε στον Ελληνικό λαό επικρίνεται πάλι το Αγιο ορος που αντάλλαξε νόμιμα μία περιουσία που του ανήκε και στην πραγματικότητα ηταν ανταλλαγή μεταξύ Ελληνικού δημοσίου  και  Ελληνικού νομικού προσώπου  δημοσίου δικαίου .Πλέον κ.Πρωθυπουργέ η υπόθεση  Βατοπαιδίου δεν πουλάει ..την  αξιοποιήσατε για να πάρετε την κυβέρνηση. Απ΄ ότι φαίνεται όμως δεν έχει ψωμί…για να βγάλετε την τετραετία!

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΒΔΕΛΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕ ΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ,ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. nikolas

    ΑπάντησηΔιαγραφή